Grand Mastermind

Vill du också investera i en ledarskapsutbildning som på riktigt växlar upp din medvetenhet om hur du fungerar och hur det påverkar i möten med andra?

Med djupare förståelse och konkreta verktyg, skapar du medvetna förutsättningar för både dig och dina medskapare att arbeta utifrån sin inre motivation för att behålla energi och känna meningsfullhet.

Grand Mastermind är för dig som har ett reellt förändringsmandat och är mogen att upptäcka viktiga utvecklingsmöjligheter för dig själv och ditt ledarskap.

Feedback från pågående utbildning

– ”Tack för två otroligt stimulerande dagar. Jag hade höga förväntningar men ändå överträffade det mina förväntningar. 😊”
– ”Tack för två mycket givande dagar. Ser fram emot nästa tillfälle och har en del att jobba med tills dess 😁”
– ”Jag känner mig så upplyst. Tack för två inspirerande dagar!”
– ”Så här 4 dagar efter vi skiljts åt är det en märklig känsla av att det jag förr förstått har jag nu fått en påminnelse om och jag förstår ännu djupare om vad som driver mig mest. Fast det är egentligen inte det jag finner mest intressant. Det är förståelsen för vad som motiverar andra som ger mig mest energi och hur jag med mina drivkrafter möter andra med sina drivkrafter. Inga mer krockar…bara samförstånd, eller vad säger ni Pernilla och Jon.
👍”

Hösten 2020

Datum

 • Grupp höst 2020 (öppen för anmälan)
 • Trosa: 22 – 23 oktober, 5 – 6 november, 26-27 november

Struktur

Genomtänkt för både effektivitet och tid för reflektion såväl tillsammans som enskilt.

 1. Introduktion med My Needs behovsanalys. Analysen genomförs digitalt. Datum enligt överenskommelse.
 2. Analysen följs upp med personlig återkoppling på resultatet ca 90 minuter tillsammans med Pernilla S Corizza, certifierad My Needsexpert.
 3. 2 st heldagar utbildning kl. 9.00 – 16.00 tillsammans med Pernilla S Corizza och Jon Carnesten på Trosa Stadshotell. Alltid torsdagar och fredagar inklusive övernattning.
 4. Ytterligare 2 st heldagar utbildning, se ovan.
 5. Inleder med middag torsdag kväll samt heldag examination fredag.
 6. Individuell uppföljning.
  Ingen deltagare lämnas vind för våg efter de gemensamma dagarna i Trosa. Vi avslutar därför med en individuell uppföljning med var och en för att fånga upp reflektioner som kommit samt för eventuellt stöd i processen i den praktiska vardagen i verksamheten. Datum enligt överenskommelse.

Detta ingår

 • My Needs-analys samt individuell återkoppling ca 90 min, till ett värde av 5000 kr exkl. moms
 • Kursdagar på Trosa Stadshotell enligt ovan
 • Kurs – och anteckningsmaterial
 • Bok ”Kraften i ditt självledarskap” av Jon Carnesten
 • Diplom efter avslutad utbildning
 • Torsdagar: välkomstfika, lunch, afternoon tea, middag (trerätters)
 • Fredagar: frukost, fm-fika, lunch, afternoon tea
 • Boende i enkelrum
 • Entré till hotellets spa

Din investering 42 500 kr exkl. moms.
Enkel och trygg fakturering & delbetalning med Dicopay

Jon Carnesten, författare till boken Kraften i ditt självledarskap, utbildad coach i personligt ledarskap och certifierad ledarutvecklare. Jon är en populär föreläsare och workshopsledare i självledarskap.

Pernilla Säholm Corizza, grundare av Modigt lärande, arbetar med ledarskapsutveckling. Nominerad till Årets chef 2019. Pernilla föreläser, coachar chefer och utbildar i ledarskap utifrån motivationsforskning och är certifierad expertkonsult i My Needs.