Om Jon Carnesten

Cert. Ledarutvecklare, transformationscoach, författare

Tack Jon Carnesten för att jag fått möjlighet att läsa din bok ” Kraften i ditt självledarskap”.
Boken är skriven med stor ödmjukhet och tar upp ett högaktuellt ämne som vi alla har användning av i våra liv. Som läsare av boken fick jag nya insikter och perspektiv på min tillvaro med utgångspunkten på mig själv men även mitt förhållningssätt gentemot min omgivning. Jag har fått de nödvändiga verktygen att kunna påverka mitt liv på bästa möjliga vis. Arbetsdokumentet i boken gav mig en välbehövd vägledning på vart jag befinner mig i dag och vart jag är på väg, där jag hittar kraften att utvecklas och få ut det mesta av mitt liv, både som privatperson och inom mitt yrkesliv.

2019-04-25
Camilla Öhman
Global Product Compliance Specialist, H&M group 

Mötet med Jon var oerhört omtumlande och stort. Han hjälpte mig att våga plocka fram det där jag knappt vågar erkänna för mig själv och samtidigt känna innerlig självkärlek.
Jon ser och hör på djupet och är fantastisk bra på att plocka fram det jag sa utan att jag själv riktigt hörde.

Jag har mött många coacher och terapeuter genom åren men Jon är exceptionellt bra och som har lett till förändring som genuin självkärlek, insikt om vad och vart jag vill.Jag är väldigt tacksam för att jag kom i kontakt med Jon och gav mig hans coaching i present till mig själv – och i förlängningen min son och andra i min omgivning.

Juli 2019
Caroline Prising. Lärare.